Bedrijfsvideo laten maken

“Beelden zeggen meer dan 1000 woorden” Dit gezegde geldt zeker ook in de online wereld. Een bedrijfsvideo geeft je de kans om jouw verhaal te vertellen, jouw product te presenteren of jouw dienst aan te bieden. Met een bedrijfsvideo kun je klanten inspireren, informeren en wellicht net dat extra zetje geven. Wist je trouwens dat een korte bedrijfsvideo door 85% van de kijkers helemaal afgekeken wordt? En wist je dat google video’s op de eerste pagina toont bij zoekresultaten?

Bij ons kun je een professionele en betaalbare bedrijfsvideo laten maken. Wij kunnen elk type bedrijfsvideo van concept tot eindproduct ontwikkelen. Wij kunnen de video opnemen bij je bedrijf of we kunnen afhankelijk van het concept een andere filmlocatie kiezen. Wijbren maakt graag een professionele bedrijfsvideo voor jou.
Omdat onze bedrijfsvideo’s aan de hand van jouw wensen op maat worden gemaakt, kunnen er geen vaste prijzen gegeven worden. Wij brengen graag je wensen in kaart en stellen aan de hand daarvan een vrijblijvende offerte op.

wijbren

Een greep uit het portfolio van Wijbren…

Ik heb interesse in een bedrijfsvideo!

vraag nu een offerte op