Logo’s

Hoeveel bedrijven herken je wel niet meteen aan hun logo? Een logo is het vaste kenmerk van een bedrijf en komt in alle communicatie terug; iets dus om goed over na te denken. Wij van de Webtuin denken graag met je mee en ontwerpen daarom bedrijfslogo’s op maat. We zorgen ervoor dat jouw logo herkenbaar is en uitstraalt waar jouw bedrijf voor staat.

Wil je een uniek, herkenbaar, tijdloos en betaalbaar logo laten maken? Tymo ontwerpt graag in samenwerking met jou een logo op maat dat perfect bij jouw bedrijf past.
Omdat onze logo’s aan de hand van jouw wensen op maat worden gemaakt, kunnen er geen vaste prijzen gegeven worden. Wij brengen graag je wensen in kaart en stellen aan de hand daarvan een vrijblijvende offerte op.

Huisstijlen

Wil je in een oogopslag herkend worden? Een goede huisstijl straalt uit waar jij als bedrijf voor staat. De Webtuin kan jouw identiteit terug laten komen op briefpapier, visitekaartje, envelop, website, advertentie of op een ander communicatiemiddel naar wens. Bij ons kun je betaalbaar een huisstijl laten maken die perfect aansluit bij jouw identiteit.

Heb je al een bedrijfslogo? Dan kunnen wij de huisstijl hierop aanpassen. Als je nog geen logo hebt adviseren wij je om te kiezen voor een huisstijl inclusief een logo. Wij zorgen er dan voor dat de huisstijl en het logo perfect bij elkaar aansluiten. Op deze manier kunnen we jouw identiteit optimaal naar voren laten komen. Tymo ontwerpt graag een huisstijl voor je.
Omdat onze huisstijl aan de hand van jouw wensen op maat wordt gemaakt, kunnen er geen vaste prijzen gegeven worden. Wij brengen graag je wensen in kaart en stellen aan de hand daarvan een vrijblijvende offerte op.

Ik heb interesse in een logo en/of huisstijl…

vraag nu een offerte op
pencil-341805_1920