Sascha BruinsmaEigenaar de Webtuin / Webdesign / WordPress
Sascha studeerde in 2014 af in Amerikanistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen. Naast haar studie heeft ze al langere tijd een andere passie: het bouwen en ontwerpen van websites. Deze passie is uitgegroeid en na haar studie is ze dan ook de Webtuin begonnen.
Naast technische kennis beschikt Sascha over een kwaliteit die vaak ontbreekt bij websitebouwers: een sterk gevoel voor stijl. Sascha kan de uitstraling van een bedrijf vertalen in een professionele website.

Het team

Bram Roenhorst
Bram RoenhorstTekstschrijven / SEO
Bram studeerde in 2014 (cum laude) af in Communicatiekunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Voor hij aan zijn master begon was hij anderhalf jaar werkzaam als online media consultant bij een groot online media bedrijf. Daarnaast heeft Bram zowel binnen zijn studie als naast zijn studie zich beziggehouden met professioneel tekstschrijven. Door creativiteit en commercieel inzicht met elkaar te verbinden, ontstaan er teksten die zowel inspirerend als klantenwervend zijn.
Tymo Grijpma
Tymo GrijpmaBedrijfslogo's / Huisstijlen / Illustraties / Typografie
Tymo studeerde in 2012 af aan Academie Minerva als illustratief ontwerper. Naast het maken van illustraties en grote kunstprojecten, is Tymo ook actief als grafisch ontwerper. Het ontwikkelen van logo’s, huisstijlen en andere grafische uitingen behoren tot zijn specialiteit. Tymo weet zijn creatieve en conceptuele vaardigheden in te zetten om professionele eindproducten te leveren die sterk toegespitst zijn op de wensen van de klant.
Wijbren Bergsma
Wijbren BergsmaFilmproducties / Luchtbeelden / E-learning / Animatie
Wijbren studeerde af in communicatie- en informatiewetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na zijn studie is Wijbren zich professioneel gaan richten op zijn passie: het maken van films. Naast commerciële producties houdt Wijbren zich ook bezig met non-commerciële projecten zoals theater- en filmproducties. Door zijn brede kennis op het gebied van film en video kan Wijbren elk type bedrijfsvideo van concept tot eindproduct ontwikkelen.