SEO: Goed gevonden worden in Google

Klanten zijn iedere dag online op zoek naar jouw product of dienst, maar vinden die klanten jouw bedrijf of komen ze bij je concurrent terecht? De Webtuin kan in kaart brengen op welke zoekwoorden jouw diensten of producten het meest gezocht worden. Vervolgens kunnen we er voor zorgen dat jouw bedrijf op de door jou gewenste zoekwoorden gevonden wordt in de zoekmachines.

De Webtuin kan zoekwoordenanalyses uitvoeren, webteksten zoekmachinevriendelijk maken, SEO-plugins installeren en technisch onderhoud aan websites uitvoeren. Daarnaast adviseren wij jou graag hoe je er zelf voor kan zorgen dat je beter vindbaar wordt (bijvoorbeeld door het schrijven van een blog). Afhankelijk van jouw online situatie maken we een plan op maat om jouw bedrijf online vindbaar te maken. Bram, onze SEO specialist, helpt je graag verder.

Omdat er afhankelijk van jouw online situatie een plan op maat wordt gemaakt, kunnen er geen vaste prijzen gegeven worden. Wij brengen graag je wensen in kaart en stellen aan de hand daarvan een vrijblijvende offerte op.

mac-459196_1280

Ik wil graag beter online gevonden worden

vraag nu een offerte op