Met wie werk ik samen?

Bram Roenhorst

Tekstschrijven / SEO / Fotografie

Bram studeerde in 2014 (cum laude) af in Communicatiekunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Voor hij aan zijn master begon was hij anderhalf jaar werkzaam als online media consultant bij een groot online media bedrijf. Daarnaast heeft Bram zowel binnen zijn studie als naast zijn studie zich beziggehouden met professioneel tekstschrijven. Tegenwoordig schrijft Bram voor zijn eigen bedrijf Blad Media. Door creativiteit en commercieel inzicht met elkaar te verbinden, ontstaan er teksten die zowel inspirerend als klantenwervend zijn.

Tymo Grijpma

Bedrijfslogo’s / Huisstijlen / Illustraties / Typografie

Tymo studeerde in 2012 af aan Academie Minerva als illustratief ontwerper. Naast het maken van illustraties en grote kunstprojecten, is Tymo ook actief als grafisch ontwerper. Het ontwikkelen van logo’s, huisstijlen en andere grafische uitingen behoren tot zijn specialiteit. Tymo weet zijn creatieve en conceptuele vaardigheden in te zetten om professionele eindproducten te leveren die sterk toegespitst zijn op de wensen van de klant.

Nieuwe website nodig?

vertel me jouw wensen, ik help je graag!

Je zit er helemaal vol van, jouw bedrijf, jouw idee. Daar hoort een professionele en gebruiksvriendelijke website bij die bovenal jouw ambitie weerspiegelt. Ik help je graag jouw wensen en ideeën te vertalen naar de website van jouw dromen. Ook wanneer je vragen hebt, bijvoorbeeld over je huidige website, geef ik je natuurlijk graag vrijblijvend advies.

DAT WIL IK!