De Webtuin in een nieuw jasje

De Webtuin in een nieuw jasje

De Webtuin was aan vernieuwing toe. De oude website, die in 2015 gelanceerd werd, voldeed simpelweg niet meer. Natuurlijk door de nieuwe Privacywet, maar ook doordat de samenstelling van de Webtuin is veranderd. Waar de Webtuin eerder een collectief van zelfstandig ondernemers was, is het nu een eenmanszaak geworden. Ik, Sascha, heb de Webtuin namelijk per januari 2017 als zzp’er overgenomen. Natuurlijk zijn Bram en Tymo nog steeds verbonden aan de Webtuin, en jullie kunnen nog steeds gebruikmaken van hun diensten, maar ik ben sindsdien het aanspreekpunt.

Ik ben altijd de webdesigner van De Webtuin geweest en vanzelfsprekend heb ik, na de overname van het bedrijf, vaak nagedacht over hoe ik de website opnieuw wilde indelen en in welke stijl. Ik had zoveel verschillende ideeën, dat ik er uiteindelijk veel te lang over heb gedaan om met het webdesign te starten. Tja, daar kwam mijn perfectionisme waarschijnlijk weer eens om te hoek kijken. Uiteindelijk heb ik me bedacht wat het is dat mij als webdesigner onderscheidt van de meeste andere webdesigners, en dat is de vrouwelijke touch die ik meegeef aan het design (hier was ik me niet altijd van bewust, maar hoorde ik van verschillende klanten). Daarmee bedoel ik geen truttig of meisjesachtig design, maar eerder design met oog voor detail en een mooie, nette afwerking. Ik wilde dat die vrouwelijkheid terugkwam op de nieuwe Webtuin website, vandaar dat ik heb besloten de kleuren van groen/blauw naar roze/blauw te veranderen. Het logo is hetzelfde gebleven, dus daar kunnen jullie De Webtuin nog altijd aan herkennen.

Ik ben tevreden met het eindresultaat en ben benieuwd wat dit nieuwe hoofdstuk gaat brengen!

To improve is to change, so to be perfect is to have changed often. -Winston Churchill

Nieuwe website nodig?

vertel me jouw wensen, ik help je graag!

Je zit er helemaal vol van, jouw bedrijf, jouw idee. Daar hoort een professionele en gebruiksvriendelijke website bij die bovenal jouw ambitie weerspiegelt. Ik help je graag jouw wensen en ideeën te vertalen naar de website van jouw dromen. Ook wanneer je vragen hebt, bijvoorbeeld over je huidige website, geef ik je natuurlijk graag vrijblijvend advies.

DAT WIL IK!